AiR i S12 – Retrospektiv

S12 Galleri og Verksted

6.07.18 – 31.08.18

AiR i S12 – Retrospektiv
Åpning fredag ​​6. juli 2018 kl. 19:00

Velkommen til en utstilling som viser 64 verk laget av 27 av de 49 kunstnere som har deltatt i vårt Gjestekunstnerprogram i perioden 2010 til 2018.

Utstillingen er et retrospektiv som markerer flyttingen av S12 senere i år fra Skostredet til Bontelabo. Den gir oss mulighet til å se tilbake og presentere noen av de interessante eksperimentene og verkene som er blitt gjort i vårt verksted i perioden vi har vært i Skostredet.

S12 vil i sommer, parallelt med utstillingen, introdusere de 49 kunstnerne som har deltatt i AiR i S12 programmet, og gi deg muligheten til å bli kjent med dem alle gjennom vårt nyhetsbrev, vår nettside, på Facebook, Instagram og Twitter.

AiR i S12 programmet ble lansert i 2010 med det som mål å støtte kunstnere som bruker eksperimentell, konseptuell og innovativ tilnærming når de arbeider med glass, samt å gi kunstnere som ikke kjenner materialet mulighet til å jobbe med det.

Følgende kunstnere er inkludert i utstillingen:
Alexandra Muresan, Alison Lowry, Amanda Patenaude, Angela Davies, Anne Petters, Aric Snee, Ben Wright, Brad Turner, CUD – John Drury og Robbie Miller, Damien Francois, DH McNabb, Doreen Garner, Einar og Jaimex de la Torre, Ito Laïla Le François, John Moran, Julia Chamberlain, Justin Ginsberg, Kate Clements, Margarida Alves, Maria Bang Espersen, Maria Koshenkova, Mike Simi, Saman Kalantari, Stine Bidstrup og Verena Schatz.

Bli med oss ​​i S12 på åpningen og møt vår nye verkstedssjef Jessie Blackmer.
Lette forfriskninger blir servert!

Bergen kommune har fra begynnelsen støttet AiR i S12 programmet, og drift av verkstedet er støttet av Norsk kulturråd.
Andre som har støttet programmet i kortere perioder er:
Nordisk kulturkontakt – 1 år. (2015/16)
Norske kunsthåndverkere 2 år (2013 og 14)