The Museum of Longing and Failure: Installment No. 19

Hordaland kunstsenter

13.04.18 – 29.04.18

The Museum of Longing and Failure (MOLAF) er en stadig voksende kunstsamling, startet opp i Bergen i 2010 av de kanadiske kunstnerne Andrew Taggart og Chloe Lewis. MOLAF tar form som en samtale med nålevende kunstnere og kollektiv, hvis skulpturelle bidrag til samlingen danner grunnlaget for pågående installasjoner, intervensjoner, publikasjoner, og i senere tid, produksjonen av nye former.

Siden oppstarten har MOLAF presentert over åtti kunstnere og vist samlingen internasjonalt gjennom samarbeid med institusjoner som Künstlerhaus Bethanien i Berlin; TENT i Rotterdam; Cricoteka i Kraków; Parks Canada i Yukon; det norske generalkonsultatet i New York City; og the Factory for Art and Design i København.

For denne nittende utgaven, er MOLAF tilbake i Bergen med utstilling spredt over to visningssteder – Visningsrommet USF og Hordaland kunstsenter – med en ny serie objektstudier i tillegg til nye skulpturer av Salwa Aleryani, Sif Ankergård, Roula Partheniou, Jasmine Reimer og Ilija Wyller.

Visningsrommet USF
07.04.18 – 15.04.18
Utstillingsåpning: Fredag 6. april kl. 19.00

Hordaland kunstsenter
13.04.18 – 29.04.18
Utstillingsåpning: Fredag 13. april kl. 18.00

I sammenheng med utstilling vil Chloe Lewis og Andrew Taggart holde forelesning om prosjektet ved Fakultetet for kunst, musikk og design, UiB mandag 9. april kl. 19:00.

www.molaf.org