17.2: Webinar om Oslo kommunes støtteordninger

Dato: 17. februar
Tid: kl 10-11.30
Sted: Zoom – MELD DEG PÅ HER

VISP og BOA inviterer til webinar om Oslo kommunes tilskuddsordninger for det visuelle feltet. Geir Rege og Ingrid Fuglerud Danbolt vil informere om eksisterende ordninger, stipend og søknadsfrister, samt gi gode tips til søknaden. Webinaret avholdes på zoom og deltagerne kan stille spørsmål underveis. Man kan også følge webinaret på vår Youtube-kanal, se opptak av samtalen her.

Geir Nikolai Rege har jobbet i Kulturetaten i Oslo kommune siden 2018 og har blant annet ansvaret for kunstnerstipendene og driftsstøtte til kunst- og kulturinstitusjonene i Oslo. Han er utdannet ved Griegakademiet og UiB, og har tidligere jobbet i Kulturdepartementet, Kulturrådet, byrådsavdelingen i Bergen kommune, Bergen Nasjonale Opera og BIT20 Ensemble.

Ingrid F. Danbolt har jobbet i Kulturetaten siden 2018 og er utdannet kunsthistoriker fra UiO. Hun har tidligere jobbet på Nasjonalmuseet, Høstutstillingen, Den kulturelle skolesekken i Akershus og Museumsforbundet. I Kulturetaten har Danbolt ansvar for tilskuddsordningene Kunst og kultur i barnehager, Den kulturelle spaserstokken, Kulturhusmidler samt fagansvar visuell kunst og kulturarv på ulike ordninger.

Samtalen modereres av Arild Våge Berge, prosjektkoordinator ved Oslokontoret til VISP.