2 x LEDIG ATELIER FRA 1. JUNI HOS BERGEN ATELIERGRUPPE

Bergen Ateliergruppe (BAG) er arbeidssted og produksjonslokaler for samtidskunst på Dokkeskjærskaien. BAG har 14 atelier, verksted, prosjektrom, lager, kjøkken og et bredt utvalg av digitalt utstyr samt utstyr for arbeid med tre o.l. Vi har et aktivt miljø der faglige samtaler, felles arrangementer, samarbeidsprosjekter og individuelle kunstnerskap står i fokus. Foreningens formål er å gjennom medlemskap tilby atelierer til profesjonelle billedkunstnere og andre som forholder seg til samtidskunstfeltet. Det er foreningens medlemmer som drifter BAG gjennom dugnader og ved rullering på styreverv. 

Du kan lese mer om oss på: www.bergenateliergruppe.no

Bergen Ateliergruppe har fra 1. juni et ledig atelier, og i tillegg et atelier til fremleie i et år.

Det ledige atelieret har utsikt ut over fjorden mot Askøy. Atelieret er på 16,5 kvm, det er lyst, åpent og koster kr.1895/mnd. inkl. strøm, internett, tilgang til fellesarealer og fellesutstyr. Atelieret er ledig fra 1. juni, og ved innflytting skal det betales to mnd. forskuddsleie.

Atelieret som fremleies leies ut et år fra 1. juni 2018. Det er 18 kvm og møblert. Utleier vil ha noe ting stående igjen i atelier. Atelieret koster kr.1600/mnd. inkl. strøm, internett, tilgang til fellesarealer og fellesutstyr.

Ta kontakt med Marit Tunestveit Dyre på tlf. 99003819 eller bergenateliergruppe@gmail.com om du har spørsmål eller vil komme på visning. Er du interessert i et eller begge atelierene, send oss en kortfattet presentasjon og dokumentasjon av ditt kunstneriske arbeid, CV og noen ord om hvorfor du vil bli medlem i BAG til: bergenateliergruppe@gmail.com

Søknadsfrist 6. april!