21. februar: Søknadshjelpen 2023 – webinar

Dato: 21. februar
Tid: 12-14
Sted: Zoom – PÅMELDING HER

Vi gjentar suksessen og kjører en ny utgave av Søknadshjelpen tirsdag 21. februar kl 12!:

Sliter du med å finne ordene når du skal søke om prosjektstøtte? Hvordan søke på en utstillingsplass når du ikke vet hva du skal vise? Og hva i alle dager skal man ha med i budsjettet?

I dette kurset går vi gjennom noen grunnleggende tips til hvordan skrive søknader om prosjektstøtte og utstillingsplass. Hvordan organisere bildemateriale, hvordan beskrive prosjektet på en måte som øker sjansene for å få tilslag, og hvilke ulike støtteordninger som finnes, lokalt og nasjonalt.
Kurset fokuserer hovedsakelig på norske ordninger. Noe av informasjonen kan være nyttig i forbindelse med søknad til arbeidsstipend (statens kunstnerstipend), men for å
holde det oversiktlig blir det ikke fokus på denne typen stipender i dette kurset, det tar vi heller et eget kurs på når fristen i oktober nærmer seg.

Kurset vil også sendes live på VISPs egen Youtube-kanal, der kan du også opptak av webinaret i ettertid.

Kursholder: Erik Friis Reitan (f.1979) er billedkunstner med doktorgrad fra Kunstakademiet i Bergen. Han har bakgrunn fra en mengde styrer og faglige utvalg/juryer, og har tidligere sittet i styret for Norske Billedkunstnere.

Moderator: Arild Våge Berge (f.1983) er prosjektkoordinator ved VISPs Oslokontor, han er selv kunstner og er utdannet ved KMD i Bergen.