Arendal: Kurs for søkende kunstnere

Kursledere: Tekstbyrået ved Nina M. Schjønsby og Halvor Haugen
Dato og sted: webinar 7.mai og påfølgende fysisk møte på Bomuldsfabriken Kunsthall 21.mai
Maks 12 deltakere (medlemmer av NK og NBK blir prioritert)

Hvordan skrive en god søknad? Dette kurset i søknadsskriving består av et digitalt møte og en fysisk workshop. På webinaret vil det holdes et innlegg som tar for seg tekstens ulike bestanddeler, og bli delt skriveråd knyttet til ulike faser i skriveprosessen. Målet er at deltakeren skal få verktøy som kan gjøre det lettere å konkretisere tanker rundt eget kunstnerskap, slik at søknaden man skriver vil kunne gi forskjellige lesere en god inngang til arbeidet. Alle oppfordres til å dele erfaringer underveis.

Deltagerne vil så få i oppgave å skrive en kort beskrivelse av et kommende prosjekt, som levere i forkant av kurset. Tekstene deles med alle kursdeltagerne. Neste fysiske møteplass er Bomuldsfabriken Kunsthall. Her presenterer alle sin egen tekst og som diskuteres i plenum. Kurset vil være et forum for å diskutere tekst, dele erfaringer og inspirere hverandre.

Tekstbyrået er et uavhengig forlag og en ramme rundt Nina M. Schjønsby og Halvor Haugens pedagogiske og redaksjonelle prosjekter.

Påmelding sendes til linda@kristiansandkunsthall.no 

Kurset er en del av Kompetanseheving for kunstnere 7.mai-31. des. 2021 – et samarbeid mellom VISP, Agder Kunstsenter, Bomuldsfabriken Kunsthall, Kristiansand Kunsthall, NBK Agder og NK Sør-Norge.

(foto: Marie Sjøvold)