Bergen: Søknadshjelpen med Erik Friis Reitan

Dato: Mandag 28. februar
Tid: 12-14
Sted: Hordaland kunstsenter

Velkommen til søknadskurs i kafeen på Hordaland kunstsenter!

På dette kurset vil Erik gå gjennom noen grunnleggende tips til hvordan skrive søknader om prosjektstøtte og utstillingsplass. Hvordan organisere bildemateriale, hvordan beskrive prosjektet på en måte som øker sjansene for å få tilslag, og hvilke ulike støtteordninger som finnes, lokalt og nasjonalt.
Kurset fokuserer hovedsakelig på norske ordninger. Noe av informasjonen kan være nyttig i forbindelse med søknad til arbeidsstipend (statens kunstnerstipend), men for å holde det oversiktlig blir det ikke fokus på denne typen stipender i dette kurset, det tar vi heller et eget kurs på når fristen i oktober nærmer seg.

Kursholder Erik Friis Reitan (f.1979) er billedkunstner og for tiden doktorgrads-stipendiat ved Kunstakademiet i Bergen. Han har bakgrunn fra en mengde styrer og faglige utvalg/juryer, og har tidligere sittet i styret for Norske Billedkunstnere.

Kurset er gratis og er et samarbeid mellom VISP og Hordaland kunstsenter.

PS: Hvis du er bortreist grunnet vinterferie så kan du heller se Eriks webinar torsdag 24.2: https://visp.no/webinar-24-februar-soknadshjelpen/