BORD OG SOFA – KUNSTLOGEN

KRAFT - rom for kunsthåndverk

9.11.18 – 22.12.18

Kunstlogen inviterer til bords.

Utstillingen BORD OG SOFA er et samarbeid mellom åtte kunstnere, som alle er invitert av KUNSTLOGEN. I utstillingen inviteres publikum til å sette seg ned rundt bordet, ta på gjenstandene eller kjøpe tingene. Bordet står ikke stille men vil forandre seg i løpet av utstillinsperioden avhengig av hva som skjer i møte med publikum. Det er dekket til 12. Komposisjonen er stram og klassisk. Bordet er fullkomment og samtidig dysfunksjonelt. Her tvinges man inn i konvensjoner, ritualer, skikk og bruk. Bestikk er erstattet med spiseredskaper som tilsidesetter gjesten og utfordrer den inviterte. De åtte kunstnerne som bidrar, har alle laget eller påvirket gjenstander for hånd og noen få objekter representerer minner fra en tid som var. I sofaen kan du reflektere, prate og undre deg over bordet.

Hovedoppgaven for Kunstlogen AS er å skape nye og flere visningssteder for kunstnere, kunsthåndverkere og designere i Bergensområdet. Foretaket eies av Herdis Torsvik, Sarah Reed og Maria Udd som alle holder til på USF i Bergen. Samarbeidet startet for ca 14 år siden med utgangspunkt i Julemarkedet og der målet var, og er, å skape et salgsevent i større format. Kunstlogen ønsker å vise kvalitet, det som er nytenkende og annerledes, og legge til rette for økt omsetning av kunstneres produkter.

Kunstnere:
Stine Karlsen, Jan Kåre Myklebust, Tone Boska, Gurdish Haugsdal, Vibeke Rød Kjøde, Maria Jonsson, Herdis Torsvik, Maria Udd

Åpningstider:
Tir – Ons – Fre: 11.00 – 16.00
Tor: 11.00 – 18.00
Lør – Søn: 12.00 – 16.00
Man: Stengt

Mer info: http://kraftkunst.no

Foto: Gurdish Haugsdal