MA-uke: Kristen Keegan, “The urgent, slow gaze”

Hordaland kunstsenter

1.02.19 – 10.02.19

Hordaland kunstsenter har gleden av å invitere til årets første MA-uke med avgangsstudenten Kristen Keegan sin utstilling The urgent, slow gaze.

I et forsøk på å følge det myke materialets pålagte prinsipper, rommer The urgent, slow gaze et mangfold av maleriske manifestasjoner. Ved å rette søkelyset mot kvaliteten til den åpne overflaten, fremmer Keegans arbeider en innstendig, men rolig opplevelse av et bilde som gradvis kommer til syne.


Kristen Keegan er en billedkunstner fra Edmonton i Canada, og er andreårsstudent ved Kunstakademiet – Institutt for samtidskunst ved UiB. Hennes arbeider er nylig blitt vist på Høstutstillingen 2018 på Kunstnernes Hus i Oslo, og i separatutstillingen Slipping Image ved c3 i Melbourne i Australia.

MA-uken er et samarbeid mellom Hordaland kunstsenter og Kunstakademiet – Institutt for samtidskunst ved UiB. To ganger i året inviteres MA-studentene i kunst til å søke om utstillingsplass på Hordaland kunstsenter. En profesjonell jury evaluerer søknadene, og en student blir tilbudt muligheten å vise sitt arbeid.