Ledig atelier til fremleie fra 01. Oktober hos Bergen Ateliergruppe

Bergen Ateliergruppe (BAG) er arbeidssted og produksjonslokaler for samtidskunst på Dokkeskjærskaien. BAG har 14 atelier, verksted, prosjektrom, lager, kjøkken og et bredt utvalg av digitalt utstyr samt utstyr for arbeid med tre o.l. Vi har et aktivt miljø der faglige samtaler, felles arrangementer, samarbeidsprosjekter og individuelle kunstnerskap står i fokus. Foreningens formål er å gjennom medlemskap tilby atelierer til profesjonelle billedkunstnere og andre som forholder seg til samtidskunstfeltet. Det er foreningens medlemmer som drifter BAG gjennom dugnader og ved rullering på styreverv.

Bergen Ateliergruppe har fra 1. oktober et ledig atelier til fremleie i 1 år.

Det ledige atelieret har utsikt ut over fjorden, Nordnes og Dragefjellet. Atelieret er på 22 kvm og har tre store vinduer. Det er lyst, åpent og koster kr. 2195/mnd. inkl. strøm, internett, tilgang til fellesutstyr og fellesarealer. Atelieret leies ut med hyller og komode til oppbevaring. Atelieret er ledig fra 01.10.2018 til 01.10.2019 med mulighet for forlengelse.

Ta kontakt med Kent Fonn Skåre på tlf. 99246116 eller kent.skare@gmail.com om du har spørsmål eller vil komme på visning. Er du interessert send oss en kortfattet presentasjon og dokumentasjon av ditt kunstneriske arbeid, CV og noen ord på e-post.

Søknadsfrist 24. september.