KUNSTGARASJEN: Ledig stilling som daglig leder (vikariat)

Kunstgarasjen søker vikar for Daglig leder

Kunstgarasjen er et visningssted/galleri som selger og formidler samtidskunst. Vi har for tiden 120 medlemmer, som er profesjonelle kunstnere i Bergen og Hordaland. Kunstgarasjen har et bredt utvalg kunst fra profesjonelle kunstnere som jobber både lokalt og internasjonalt. Våre utstillingslokaler i Møllendalsveien 15 er de største i regionen, der vi i tillegg til soloutstillinger og gruppeutstillinger til enhver tid har et bredt utvalg av kunst tilgjengelig for publikum. Vi holder også en rekke ulike arrangementer og foredrag tilknyttet utstillingene.

Kunstgarasjens administrasjon består av 2 årsverk fordelt på tre faste stillinger. I tillegg bruker vi teknikere og ekstrahjelper i forbindelse med montering/demontering av utstillinger og ved gjennomføring av utstillingsåpninger og arrangementer.

Vår daglige leder skal i permisjon fra sommeren 2019, og i den forbindelse søker vi etter en vikar fra sommer 2019 til april 2020.

Vi søker deg som har bred erfaring og kunnskap om samtidskunstfeltet og som kjenner offentlige og private støtteordninger.

Daglig leder har ansvar for både administrasjon/drift og kunstfaglig kvalitet. Rett person må trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø med stor kontaktflate og bør finne det motiverende å jobbe parallelt med flere forskjellige oppgaver. Ledererfaring er en fordel. Eksempel på oppgaver er:

– Planlegging og gjennomføring av utstillinger og arrangementer
– Dialog med og oppfølging av kunstnere
– Salg av kunst, og planlegge og gjennomføre tiltak for å fremme økt omsetning av samtidskunst
– Søknadsskriving og møtevirksomhet ifm offentlige og private bidrag til finansiering
– Strategisk arbeid i samarbeid med styret og ansatte
– Personalansvar
– Økonomiansvar

Daglig leder rapporterer til styreleder.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse etter avtale.

Søknad og cv sendes til postmaster@kunstgarasjen.no

Søknadsfrist: Snarest og senest 10.4.2019.

søknad og cv sendes til postmaster@kunstgarasjen.no

For spørsmål knyttet til stillingen, vennligst ta kontakt med daglig leder Heidi Jaeger
(tel. 957 56 659) eller styreleder Marianne Ryan (tel. 982 60 285)