Ledige lokaler på Bergen Kjøtt

Nå blir det (endelig!) snart noen ledige studioer på kulturhuset Bergen Kjøtt!

Det er både billige og dyrere studioer/ atelierer tilgjengelig på huset nå, fordi det er litt omrokkeringer på gang på Kjøtt. Noen kunstnere skal flytte ut, noen skal flytte sammen, og noen skal bytte studio. Kunstnere og musikere som er interessert i å leie studio på Bergen Kjøtt kan ta kontakt med Silje Heggren (midlertidig daglig leder) på foreningen@bergenkjott.org eller telefon 92688802 for å høre mer om mulighetene.

Som leietaker på Bergen Kjøtt blir man en del av en av de mest spennende kulturarenaene i Norge. I tillegg til eget studio eller atelier, hvor strøm- og internett er en del av den faste husleien, vil man få noen av Norges beste musikere og artister som sine nærmeste naboer. Som leietager har man også tilgang til å bruke Storsalen i 2. etasje og prosjektrommet i 1. etasje som utprøvingsrom (når disse lokalene ikke er i annen bruk). Hver etasje har eget kjøkken og felles spiserom, og det er et tilgjengelig møte- eller konferanserom på huset som kan lånes av husets leietagere.

Bergen Kjøtt eies og drives på ikke-kommersielt grunnlag av stiftelsen Bergen Kjøtt. For mer info, se www.bergenkjott.org