Utstilling på CM7: Leiga – KERAMIKK

Oriri III (2023) av Daniela Bergschneider

Fredag 29. september kl 18.00
CM7, Christian Michelsens gate 7, Bergen
NB: Utstillingen er åpen etter avtale, send mail til aslak@visp.no for å avtale visning

Velkommen til Leigas første spesialutstilling om keramikk. Vi har invitert kunstnerne Lorie Ballage, Daniela Bergschneider, Eléonore Grieveau og Kari Aasen til å vise frem egne verk.

Kunstner

Lorie Ballage er en fransk kunstner som bor og arbeider i Bergen, hun har en BFA fra Kunstakademiet i Dundee, Skottland, og en Master of Fine Art fra Kunstakademiet i Bergen, Norge.

Daniela Bergschneider er tysk statsborger, basert i Bergen, der hun har en MA fra Kunstakademiet i 2020. Hennes praksis er material- og prosessbasert.

Eléonore Griveau har en bachelor i kunst fra Superior School of Fine Arts of Tours, Frankrike, og en master fra Kunstakademiet i Bergen. Hun er medstifter og daglig leder for Cone 7-keramikkverksted og driver Cone 7 sitt residency-program.

Kari Aasen har Hovedfag i spesialisert kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen i 2001. Hun arbeider med skulpturelle objekter og installasjoner.

Leiga

Leiga er en ny nettside som enkelt lar deg se, leie og kjøpe kunst online. Leiga representerer en ny måte for kunden å oppdage og bestille kunst på, og vi har en ambisjon om at Leiga også skal sikre kunstnere mer stabile inntekter. Leiga er driftet av VISP og er støttet av Kulturrådet, Bergen kommune, Vestland fylkeskommune og Viken fylkeskommune.