Medlem

Fordeler for deg som er medlem av VISP

Søke hjelp hos andre medlemmer

Dersom du ønsker å leie hjelp og kompetanse fra andre medlemmer kan du bruke vår medlemsliste.

Ressurser

Som medlem i VISP får du tilgang til våre ressurser her på visp.no som Selvangivelseveiledning, søknadsfrister og lignende.

Rabattavtaler

VISP har på vegne av sine medlemmer fremforhandlet flere rabattavtaler hos forskjellige leverandører.
 Se oversikt lenger nede på siden.

Kursaktivitet

VISP tilbyr sine medlemmer et bredt utvalg av kurs og arrangement, de fleste av våre kurs er gratis med mindre annet er opplyst. Vi ønsker å tilby kurs over hele landet, men er avhengig av å få inn lokale midler til dette. Våre kurs publiseres under Aktuelt.

Veiledning og assistanse

Ta kontakt med VISP dersom du trenger hjelp med søknader, assistanse eller svar på andre spørsmål – som andre tilbud fra VISP er dette selvfølgelig gratis. Dersom VISP ikke har svar på det du spør etter så kan vi innhente den nødvendige informasjon du er på jakt etter.

Nyhetsbrev

Som medlem skal du automatisk motta våre nyhetsbrev, dersom du likevel ikke får dem, må du gå inn på din profil og sørge for at du ikke har haket av for å IKKE motta nyhetsbrevet.

Rabattavtaler
krever innlogging
For medlemmer i Vestland

Leiga.no
Som medlem i VISP kan du søke om deltagelse på Leiga.no som lanseres våren 2021. Foruten medlemskap i VISP er det også et krav til kunstnerisk utdannelse (BA eller høyere), hjemhørighet i Vestland fylke, utstillingsaktivitet, aktivt kunstnerskap m.m. Kunstnere som blir representert på Leiga er valgt av et fagutvalg som er nedsatt av VISP. Fagutvalget står også fritt til å ta en skjønnsmessig vurdering. Kontakt fagutvalg@leiga.no dersom du ønsker å delta på leiga.no.

Projektor
Medlemmer av VISP kan låne gratis projektor hos VISP. Projektoren er av typen NECM300WS, en såkalt “Short-throw”-projektor. Leietaker må betale et depositum pålydende kr 500 ved leie og har selv forsikringsansvar ved skade på projektor. Projektoren kan lånes fra VISPs kontor i Christian Michelsens gate 7.

Kunstlager
VISP tilbyr sine medlemmer i Bergen rimelig og sikker lagerplass på Havnelageret på Dokken. Medlemmer betaler 125 kr pr m2 i måneden (minimum 250 kr pr mnd). Ta kontakt med aslak@visp.no hvis du vil ha mer informasjon.