Fordeler for deg som er medlem av VISP!

Som VISP-medlem har du en rekke fordeler, f.eks. rabatter i ulike butikker og på ulike steder. Du kan også delta på workshops og arrangementer i regi av VISP. Medlemmer fra Vestland og Viken kan søke om deltakelse på leiga.no

Søke hjelp hos andre medlemmer?

Dersom du ønsker å leie hjelp og kompetanse fra andre medlemmer kan du bruke vår medlemsliste.

Ressurser

Som medlem i VISP får du tilgang til våre ressurser her på visp.no som søknadsfrister og lignende.

Rabattavtaler

VISP har på vegne av sine medlemmer fremforhandlet flere rabattavtaler hos forskjellige leverandører. Se oversikt lenger nede på siden – rabattavtalene er kun synlig dersom du er innlogget. Kun for medlemmer: Du må være logget inn for å se dette innholdet. Logg in

Kursaktivitet

VISP tilbyr sine medlemmer et bredt utvalg av kurs og arrangement, de fleste av våre kurs er gratis med mindre annet er opplyst. Vi ønsker å tilby kurs over hele landet, men er avhengig av å få inn lokale midler til dette. Våre kurs publiseres under Aktuelt.

Veiledning og assistanse

Ta kontakt med VISP dersom du trenger hjelp med søknader, assistanse eller svar på andre spørsmål – som andre tilbud fra VISP er dette selvfølgelig gratis. Dersom VISP ikke har svar på det du spør etter så vil vi prøve å innhente den nødvendige informasjon du er på jakt etter.

Nyhetsbrev

Som medlem skal du automatisk motta våre nyhetsbrev, dersom du likevel ikke får dem, må du gå inn på din profil og sørge for at du ikke har haket av for å IKKE motta nyhetsbrevet.

Leiga.no

Som medlem i VISP kan du søke om deltagelse på Leiga.no som ble lansert i 2023. Foruten medlemskap i VISP er det også et krav til kunstnerisk utdannelse (BA eller høyere), hjemhørighet i Vestland eller tidligere Viken fylke, utstillingsaktivitet, aktivt kunstnerskap m.m. Kunstnere som blir representert på Leiga er valgt av et fagutvalg som er nedsatt av VISP. Fagutvalget står også fritt til å ta en skjønnsmessig vurdering. Kontakt fagutvalg@leiga.no dersom du ønsker å delta på leiga.no!

Alle Rabattavtaler

Kun for medlemmer: Du må være logget inn for å se dette innholdet.
Logg in