Til alle B-open deltakere!

I anledning årets B-open organiserer VISP et besøksprogram i forkant av B-open-dagene: 20.-22. April.

Oslo Open avholdes i år samme helg som B-open, og VISP så det derfor som en unik mulighet til å samarbeide med tanke på reiseutgifter, søknader med mer. Oslo Open har hatt et besøksprogram i flere år og gjort dette svært profesjonelt, noe som har gitt gode resultater i form av internasjonale samarbeid, synlighet og utstillingsmuligheter for Oslo-baserte kunstnere.

Vi kommer til å invitere fire kuratorer/skribenter til Bergen og er i disse dager i tett dialog med Oslo Open for å bestemme hvilke kuratorer som kan utvide sitt Norgesbesøk til å omfatte Bergen.

På grunn av at de besøkende ikke er her så lenge, blir det hovedsakelig møter (ikke atelierbesøk) og vi prøver å få til at flest mulig som er interesserte, kan få møter. Hvis du er interessert i et møte, send en mail til ase@visp.no innen 1.april. Møtene kan ta form av mappevisninger, samtaler m.m, og vi planlegger en-til-en-møter.  Vi håper flest mulig er interessert slik at de besøkende får et godt inntrykk av den fine kunstscenen vi har her. Hvis det blir stor pågang vil VISP sitt fagutvalg gjøre et utvalg og sette opp programmet. Vurderingen vil gjøres på bakgrunn av profil på B-open sin webside og kunstnerens webside som angis der. Uansett, vil gjestene delta i åpningsfest og andre aktiviteter og således være tilgjengelig for alle.

Hvis du lurer på noe, ta gjerne kontakt med Åse på VISP, ase@visp.no eller ring (mandager og onsdager) på tlf 93645257.

Meld deg på!