Webinar 24. februar: Søknadshjelpen!

Dato: 24. februar
Tid: 12-14
Sted: Zoom – meld deg på her

Sliter du med å finne ordene når du skal søke om prosjektstøtte? Hvordan søke på en utstillingsplass når du ikke vet hva du skal vise? Og hva i alle dager skal man ha med i budsjettet?

I dette kurset går vi gjennom noen grunnleggende tips til hvordan skrive søknader om prosjektstøtte og utstillingsplass. Hvordan organisere bildemateriale, hvordan beskrive prosjektet på en måte som øker sjansene for å få tilslag, og hvilke ulike støtteordninger som finnes, lokalt og nasjonalt.
Kurset fokuserer hovedsakelig på norske ordninger. Noe av informasjonen kan være nyttig i forbindelse med søknad til arbeidsstipend (statens kunstnerstipend), men for å
holde det oversiktlig blir det ikke fokus på denne typen stipender i dette kurset, det tar vi heller et eget kurs på når fristen i oktober nærmer seg.

Kurset vil også sendes live på VISPs egen Youtube-kanal, der kan du også se opptak av webinaret i ettertid.

Kursholder Erik Friis Reitan (f.1979) er billedkunstner og for tiden doktorgrads-stipendiat ved Kunstakademiet i Bergen. Han har bakgrunn fra en mengde styrer og faglige utvalg/juryer, og har tidligere sittet i styret for Norske Billedkunstnere.